Sunday, October 14, 2007

Klemente:"Treba ostati hladan"


Nakon završene kvalifikacione utakmice u kojoj su fudbaleri Jermenije i Srbije u Jerevanu odigrali nerešeno 0:0, selektor Srbije Havijer Klemente rekao je da je nezadovoljan kako je njegov tim odigrao, i dodao je:
"Prvo poluvreme je bilo izjednačeno. Bilo je to neverovatno poluvreme, jer su obe ekipe imale mnogo šansi. U drugom delu Jermeni su nas nadigrali, nadtrčali i nadskočili. Počeli smo ofanzivnije drugi deo, ali što smo ofanzivnije igrali sve je gore išlo. Jermenija je trenbalo da pobedi na ovom meču. U ovakvim situacijama treba ostati hladan, nezadovoljan sam jer loše smo igrali i nismo ispoštovali dogovor iz svlalčionice", rekao je selektor Srbije.
Da li bi želeo nekoga od Jermena u svojoj ekipi?
Klemente kaže: "Ja sam ponosan na svoje igrače i kad igraju loše. Loš teren je uticao da domaćin ne pobedi jer bi sigurno dali gol na kraju. Ne sumnjam u srpsko srce. Zalagali su se na terenu, ali su loše igrali" Napadač Valensije Nikola Žigić rekao je da bi svi trebali što pre da zaborave na ovaj meč. "Odigrali smo 0:0, osvojili smo bod, što nam je malo jer smo došli po tri, ali šta je tu je. Treba zaboraviti ovu utakmicu što pre, i okrenuti se nardenom meču sa Azerbejdžanom. Mi smo pokušali da damo gol na početku, kako bi što pre razbili otpor Jermenije, ali nismo uspeli. Znamo šta nam je cilj i pokušaćemo da ga ostvarimo. Ja sam tek počeo da igram, to svakako nije opravdanje za moju lošu partiju. Imali smo neke prilike, nismo uspeli da postignemo gol, i šta je tu je", rekao je Žigić.Sa Zigicem se slaze i prvotimac Palerma Bosko Jankovic.

1 comment:

Mladen Andrejic said...

Klemente je samo unisHtio nasHu reprezentaciju i ako je smenjen. Nadam se da ce Djukic nesto ljudski da uradi.